Utbildningsdag på Poppels

6 februari, 2020 kl 12:00 - 7 februari, 2020 kl 13:00

Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri

6-7 februari. Utbildningsdagar på Poppels bryggeri

Fokus kommer att ligga på praktiska genomgångar på plats vid olika stationer. Till vår hjälp har vi Nan Albertson från BeerLab och personal från Poppels. Vi kommer bl.a. gå igenom: Fermenteringskurvor (DMC och pH), mikrobiologi, koldioxid på tank, syremätningar, alkoholmätninga, felsmaksträning och sensory panel. Vi börjar med lunch kl 12:00 den 6:e och kör första passet på eftermiddagen. Dagen avslutas med middag. Den 7:e februari startar vi andra passet kl 08:00 och kör fram till kl 13:00 så att alla får möjlighet att resa hem i god tid. Vi har förbokat ett antal rum på hotell Le Mat, som ligger i samma hus som bryggeriet. Dessa rum bokas i samband med anmälan. Anmälan sker genom att maila till daniel@poppels.se. Anmälningsavgiften är 300:- per person. Då ingår lunch och middag den 6:e dec samt hela utbildningen. Anmälan behöver göras senast den 20:e december.


Visa alla evenemang